Vergaderen in Twente

Op zoek naar bijzondere locaties om te vergaderen in Twente? Event Creators beschikt over 2 eigen gelegen locaties, midden in een uniek stukje Twente. Brainstormsessies tussen de weilanden, besprekingen aan het water of vergaderen met een prachtig uitzicht? De 2 locaties van Event Creators bieden uitstekende mogelijkheden om te vergaderen in Twente.

Locaties de Methoeve en het Buitenhuys beschikken over diverse zalen en zijn stuk voor stuk uitstekend geschikt voor kleine- en grote groepen. De ruimtes zijn flexibel en alle gebruikelijke standaardfaciliteiten zijn aanwezig, net zoals draadloos internet en een ruime parkeerplaats.

Vergaderlocatie

Locatie de Methoeve is gelegen aan de provinciale weg tussen Hardenberg en Oldenzaal (N343) in Weerselo, Overijssel.

Locatie het Buitenhuys is gelegen in recreatiepark Het Hulsbeek, Oldenzaal. Oldenzaal ligt in Overijssel aan de provinciale weg tussen Hengelo en Denekamp (N342).

Catering

Event Creators beschikt over een uitstekende keuken. Tijdens vergaderingen, brainstormsessies of besprekingen kunt u gebruik maken van cateringmogelijkheden. Wij verzorgen graag het ontbijt, de lunch of het diner. U kunt ook bij ons terecht voor hapjes, drankjes en petit fours.

Activiteiten tijdens vergadering

Mocht je wat extra’s willen organiseren naast vergaderen of tijdens de break? Event Creators biedt een divers aanbod aan activiteiten om uit te kiezen! Wilt u sportief bezig zijn, culinaire vaardigheden opdoen of gewoon helemaal tot jezelf komen? Het kan allemaal tijdens een vergaderen in Twente.

Contact

Wilt u meer weten over vergaderen in Twente? Vraag dan informatie aan of ontvang vrijblijvend een offerte, telefonisch zijn we bereikbaar via 085-1053333. Onze medewerkers staat u graag te woord en verwelkomen u graag op onze locaties voor een rondleiding en informatie.