Themafeest Twente

Beleef het themafeest van de Event Creators in Twente! Op haar eigen locaties De Methoeve of het Buitenhuys organiseren de Event Creators diverse themafeesten in Twente; u kunt kiezen uit verschillende thema’s waarbij zowel de locatie, faciliteiten, entertainment en food en beverages inspelen op het gekozen thema.

Een themafeest is een combinatie van (spel)activiteiten, lekker eten en drinken en gezellig samen feest vieren. Standaard kunt u kiezen uit vijf themafeesten:

  • Summer Check
  • Country City
  • Mexican City
  • The Seventies
  • Casino

Elk themafeest heeft zijn eigen karakteristieken maar bij ieder feest staat plezier voorop, niets moet, deelname aan spelonderdelen is vrijwillig.

Themafeest op maat in Twente

Als evenementenbureau vinden wij het belangrijk dat het themafeest aansluit bij het karakter van uw gezelschap. Het inventariseren van uw wensen en ideeën in het voortraject is van belang om een programma voorstel te doen dat aanspreekt. Efficiënt werken we toe naar een goed eindresultaat, een themafeest in Twente of elders waar uw gasten zich thuis voelden: een gezellig feest op een mooie locatie met lekker eten en drinken, leuke spelonderdelen en enthousiast personeel.

Contact

Bent u geïnteresseerd in informatie over een themafeest in Twente? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken met onze manier van werken. Wij organiseren graag uw themafeest in Twente!

Hieronder vindt u een greep uit onze themafeesten. Of bekijk ons complete aanbod.