Personeelsuitje Overijssel

De Event Creators organiseren in Overijssel en daarbuiten uw personeelsuitje. Moet het personeelsuitje culinair, creatief of sportief zijn? Wij inventariseren uw wensen en maken op basis daarvan een uitgewerkt programma voor een personeelsuitje in Overijssel.

Meer dan 30 jaar ervaring vormt de basis voor personeelsuitjes van Event Creators in Overijssel. Voor kleine of grote groepen, ieder personeelsuitje willen we een bijzondere herinnering voor uw gasten laten zijn. Uw wensen of ideeën vormen het uitgangspunt voor onze voorstellen, niets is onmogelijk tijdens een personeelsuitje in Overijssel. Wij stellen het programma van uw personeelsuitje speciaal voor u samen, in Overijssel of elders in Nederland.

Goed verzorgd personeelsuitje in Overijssel

Voor een personeelsuitje in Overijssel bent u welkom bij Event Creators. Wij verzorgen het gehele traject. Met u meedenkend overleggen we bijvoorbeeld over:

  • het uitnodigingstraject
  • het vervoer
  • eventuele overnachtingen
  • entertainment

Tot in detail bereiden we uw personeelsuitje voor. We verrassen u graag en doen er alles aan om u alle zorgen rondom de organisatie van uw personeelsuitje uit handen te nemen.
Niets is onmogelijk. Wij kunnen uw personeelsuitje in Overijssel volledig afstemmen op uw wensen én op uw budget.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 085-1053333. Onze medewerkers staat u graag te woord en verwelkomen u graag op onze locaties voor een rondleiding en informatie.

Hieronder vindt u een greep uit onze personeelsuitjes. Of bekijk ons complete aanbod uitjes.