Geplaatst op 08 februari 2018 door Event Creators

De Oscars van de Nederlandse eventbranche! 

Op vrijdag 2 februari streden 15 finalisten om de Gouden Giraffe Event Awards in DeFabrique te Utrecht. Netwerken, inspiratie, beleving en samen het eventvak vieren! Dat eventvak vieren, dat is toch het mooiste wat er is? Met het thema #jointheLIVErevolution werd benadrukt hoé belangrijk live communicatie is in de vorm van events. Het is zo veel meer. Ruiken, proeven, voelen, zien, horen. Alle zintuigen worden geprikkeld. De kans op verandering in mening of gedrag is het meest aanwezig wanneer de beleving optimaal is. Live communicatie, ons geweldige vak, heeft dit in zich! 

Final pitches
Het middagprogramma bestond uit pitches van de genomineerde events. Voor een volle zaal en een vakkundige jury kregen alle eventbureaus tijd om het event doormiddel van een video en korte toelichting onder de aandacht te brengen. Leerzaam om andere eventbureaus aan het werk te zien. Hoe wordt er gepresenteerd, waar ligt de nadruk op en waar is winst te halen?

Awardshow
Na afloop van het diner en de netwerkborrel, vond de afsluitende awardshow plaats. In een werkelijk schitterende zaal konden de gasten plaatsnemen op de tribunes. Prijsuitreikingen en entertainment volgden elkaar in snel tempo op. Alles met als overkoepelend thema 'Join the live revolution'. 

Frisse energie
Wij gaan vol frisse energie verder om prachtige events op te zetten. Events met een doel en als onderdeel van de marketingstrategie. Dit jaar waren we als gast aanwezig op De Gouden Giraffe Event Awards. Volgend jaar zelf op het podium! Althans, in onze ogen een mooi streven!