Geplaatst op 21 december 2017 door Event Creators

Een dankwoord uit het diepste van ons Event Creators hart

De laatste decemberdagen breken aan. Een moment om terug te kijken en herinneringen toe te voegen aan het jaar 2017, want echt, dat waren er wat. Soms kunnen we geen woorden vinden omdat we zo dankbaar zijn met zoveel mooie opdrachtgevers. We prijzen onszelf gelukkig, dat we zo fantastisch leuk werk mogen doen. Het terugblikken op 2017 tovert een grote glimlach op ons gezicht. We hopen die glimlach in 2018 verder te verbreden.

Boven alles, kunnen we ook eerlijk zijn. Het is soms rennen van hot naar her, we willen voldoen aan hoge verwachtingen, we willen vérder gaan dan die verwachtingen. We streven harde deadlines na en werken samen bikkelhard. Maar desondanks: het is inspirerend, dankbaar, enerverend en fantastisch werk. Waanzinnig zelfs. Wij genieten iedere keer weer als het eindresultaat in beeld komt. Dat is het allemaal dubbel en dwars waard. Wat een jaar. We innoveerden, we groeiden. Laat 2018 net zo bijzonder worden. Kijk nog één keer in vogelvlucht met ons mee, naar een onvergetelijk 2017. 

In januari begonnen we aan onze samenwerking met textielbedrijf L. ten Cate. In de eerste dagen van het nieuwe jaar namen we klanten, leveranciers en medewerkers mee op ludieke wijze. Er werd kennis gemaakt met het bedrijf, de mensen achter L. ten Cate en het aanbod. Wij wisten niet dat fashion zo bijzonder kon zijn.

In februari openden we De Methoeve deuren voor onze klant Super B. Onder leiding van onze culinaire helden werden de medewerkers mee op reis genomen in de Spaanse tapaswereld. Zintuigen werden geprikkeld en culinaire parels op tafel getoverd.

Maart bracht ons samen met fantastische klanten. We ontdekten de krachtige samenwerking met Reiger Racing Suspension, die wereldfaam opgebouwd heeft met schokdempers van de auto’s bij De Dakar. De organisatie van hun onvergetelijke 40-jarige jubileum werd in onze handen gelegd. Daarnaast bikkelden we verder aan de organisatie van een bijzonder Bal Masqué voor de medewerkers van In Person. Een event waar exclusief, stijlvol en feest de boventoon moest voeren. Maart bracht ons naar Luttenberg, waar we een relatiedag en open huis tot in details hadden voorbereid voor Booijink Veevoeders. We sloten maart af met een zilveren feest voor Haarhuis Generatoren. Het 25-jarige bestaan werd feestelijk gevierd! Bezoekers zagen met eigen ogen wat deze onderneming allemaal in huis heeft.

In april brak de lente door. We realiseerden tezamen met diverse partners de eerste editie van het Business Festival op Vliegveld Twenthe, de opvolger van Business Meets Twente. De sfeer was gemoedelijk, kennissnacks en culinaire beleving vormden succesfactoren.

Mei bracht ons in contact met Schaeffler. Een splinternieuw quickcenter, alleen de sprankelende opening, die moest er nog komen. Onze hulp werd ingeschakeld. De gasten mochten in festivalsfeer proeven van de nieuwe omgeving. Middels muziek, rollende keukens en interactieve rondleidingen werd het een geslaagde dag.

Juni gaf ons een geweldige opdracht voor Drukwerkdeal. We realiseerden op een zwoele zomernacht een Full Moon Party op Recreatieplas Bussloo vlakbij Deventer. Heerlijke gerechten en swingende salsa gingen vooraf aan een spetterend feest in de ondergaand zomerzon.

Juli was warm en zonnig. We staken de handen uit de mouwen voor een goed georganiseerde familiedag bij Aeronamic. Samen struinden we over een authentieke kermis. Een kijkje achter de schermen, binding en plezier vormden de belangrijkste pijlers.

Augustus trakteerde ons op een samenwerking voor Twente Ballooning, een jaarlijks terugkerend event die gerekend kan worden tot één van de meest spectaculaire ballonmeetings in Europa. De totale inrichting voor de VIP tent op Het Hulsbeek in Oldenzaal werd aan ons toevertrouwd.

September was grandioos. Jaar na jaar blijkt deze maand favoriet nummer één onder onze klanten. We buffelden door aan een onvergetelijk programma voor de medewerkers van JULO. Wat hebben we een fantastische dag met en voor jullie mogen organiseren. Parker Hannifin benaderde ons om als eventpartner mee te denken in hun unieke 100-jarige jubileum. Drie dagen lang hebben we de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht op z’n kop gezet. Een editie voor in de boeken, we kijken vol trots terug.

Oktober bracht ons in de sferen van Tirol. Jodelen, polka’s en grote pullen bier en wijn. Trioliet wist wel hoe je een tirolerfeest moest vieren. Es war ganz gemütlich. Danke schön!

In november waren we inhouse bij Thales. We kregen een gaaf verzoek om voor 100 IT-studenten een inspirerende studentecompetitie te organiseren, Project Arduino. De studenten kwamen uit het hele land om Thales in Hengelo te bezoeken. Een bijzondere dag.

Inmiddels is het december, we staan letterlijk met beide benen in de laatste volle event week. December bracht ons binnen bij VanWonen. Onze werkzaamheden breiden zich uit naar Hanzestad Zwolle. Een stijlvolle opening met warme belangstelling van relaties. In de laatste week van december staan we klaar voor e-bike specialist Stella. Een groot après ski feest op locatie wordt gerealiseerd inclusief sneeuwkanonnen, kerstbomen en knisperende kampvuren.

Event Creators stelt alles in het werk om te gaan voor het mooiste, beste en meest passende eindresultaat. Ook in 2018 gaan we daar weer ons stinkende best voor doen. Wij kijken uit naar 2018. Wij willen jullie bedanken. Bedankt, voor alle gave nieuwe opdrachten. Bedankt, voor jullie support en vertrouwen. Bedankt, dat jullie trouwe relaties blijven. Bedankt, dat jullie onze ideeën willen aanhoren en de aandacht nemen voor onze concepten. Bedankt, voor alle leuke ontmoetingen. Bedankt voor de kritische noten, die voor ons minstens zo belangrijk zijn. Bedankt, dat we daardoor verder kunnen groeien. We sloegen nieuwe wegen in en verwelkomden een paar fantastische nieuwe bedrijven. We zijn dankbaar voor relaties, waarvan er velen al jaren ‘bij ons’ zijn. Zonder jullie is het organiseren van spraakmakende events weinig aan. Jullie geven Event Creators glans. Namens iedereen van de Event Creators familie, wensen wij jullie een prachtig, liefdevol en krachtig nieuw jaar toe. We ontvangen je met open armen en denken vanuit passie en bevlogenheid graag opnieuw met je mee. Proost op nog meer onvergetelijke spraakmakende events. 

“Wie hebt d'r onmeunig völ zin an!”