Geplaatst op 11 oktober 2017 door Event Creators

Onze winterse concepten

Kort geleden vertelden we over het belang van een kerstborrel. Nu hebben we 4 concepten voor jullie samengesteld om collega's en/of relaties deze winter echt te verrassen. 

Wil je dit jaar écht indruk maken en iets organiseren waar jouw collega’s niet over uitgesproken raken? We hoeven je niet uit te leggen dat lekker eten, genoeg drankjes en aankleding de basis vormen. Met een indrukwekkende locatie, spetterend entertainment en een origineel thema maak je er echt iets bijzonders van. Wij zitten boordevol originele ideeën en denken graag met je mee. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden? 


We hebben als onze ideeën en mogelijkheden proberen te bundelen in 4 winterconcepten. Download de brochure en bekijk of hier een passend concept voor jullie bedrijf tussen zit. Uiteindelijk is elk event maatwerk, maar we denken door middel van deze brochure een indicatie te geven in onze uiteenlopende mogelijkehden. Neem na het bekijken van de brochure gerust contact met ons op voor meer informatie en een aanbod op maat. 

Download brochure