Geplaatst op 04 oktober 2017 door Event Creators

Uw bedrijf overal doorvertaald in het event

"Mensen zijn steeds meer op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Iets wat bijblijft, iets wat de klant zijn DNA uitstraalt en waar nog lang over nagepraat wordt." Wendy Sleiderink, eigenaar van Diezit Interactive, weet het DNA van uw bedrijf om te toveren in prachtige uiteenlopende communicatie uitingen. Ze vertelt je graag wat haar werk zo interessant maakt en hoe de sterke binding tussen Event Creators en Diezit Interactive is ontstaan. 

Diezit Interactive in een paar woorden
Marketing, communicatie en branding. Met resultaat. Met een team van 12 enthousiastelingen zetten we bedrijven/merken in de markt. Door het verhaal van een bedrijf op zo’n manier te vertellen dat niemand er meer omheen kan. Meedenken over de strategie, bestoken met wilde ideeën en mooie middelen maken. Dat varieert van complete marktonderzoeken, uitgebreide marketingplannen en volledige branding trajecten tot en met het uitwerken van losse middelen, zoals online magazines, websites, flyers en nog veel meer! De ene keer verzorgen we het complete traject (A tot Z), de andere keer een onderdeel. Daar werken we met dezelfde passie aan. Omdat we weten dat uw visitekaartje ook ons visitekaartje is.

Wat is een evenement die je tot nu toe het meest is bijgebleven?
Diezit Interactive heeft samen met Event Creators aan veel mooie projecten mogen werken. Communicatie strategie- en uitingen in het voortraject van een event (uitnodigingen), tijdens het event (banieren, aankleding locaties, informatiekaarten voor de bezoekers, rondleidingen), maar ook in het na-traject ( aftersales). Het event dat het meest is bijgebleven is het jubileumfeest ter ere van 400 jaar Grolsch. Hier mochten we meedenken en verschillende pakkende uitingen maken. Daar waren we erg trots op!

Wat zijn de leukste projecten die jullie voor ons hebben mogen doen?
Oeh..... dat zijn er een heleboel! De Asahi challenge, Xelvin, Parker Hannifin, Twente Ballooning, Urenco, Medisch Spectrum Twente, Thales, Booijink Veevoeders en nog veel meer. Elk event is weer een mooie uitdaging. Je kent het bedrijf van het event niet door en door, maar moet toch snel hun huisstijl en merk vertalen naar alle gewenste event-uitingen. Bij Diezit zitten we vol verlangen. Naar projecten waar de uitdaging van afdruipt. Maar ook: ongegeneerd nieuwsgierig. Naar wat klanten drijft, naar nieuwe kennis, naar samen spannende dingen doen en mooie dingen maken. Dat sluit perfect aan bij de door Event Creators verzorgde evenementen. Samen op zoek naar het nieuwe, het onbekende, het bijna onbereikbare met als doel een onvergetelijke ervaring voor de klant.

Wat is het belang van communicatiemateriaal bij een evenement?
Events kunnen worden ingezet als belangrijk onderdeel van het marketing- en communicatiebeleid voor bedrijven, producten en diensten. Veel bedrijven zetten events strategisch in als middel om doelen te bereiken. Het is van belang dat de boodschap die je wilt communiceren goed overkomt, daarnaast is het belangrijk dat je je vooraf gedefinieerde doelstellingen ook daadwerkelijk gaat behalen. Goed communicatiemateriaal kan een belangrijke bijdrage leveren aan het vertellen van het complete verhaal, het uitdragen van een thema en het behalen van vooraf gedefinieerde (marketing)doelen.

Wanneer is jouw opdracht een succes?
In Deventer staat een standbeeld van filosoof-musicus Albert Schweitzer. Eén van zijn uitspraken was: “Succes is niet de sleutel tot geluk; geluk is de sleutel tot succes.” Die gedachte zit in de vezels van Diezit. Als we denken aan succes, vinden we een korte termijn resultaat best leuk, maar staat de lange termijn centraal. Onze klanten willen niet even in beeld zijn, maar altijd schitteren. Dat is ons doel. Wie samenwerkt met Diezit krijgt er gratis een energiebedrijf bij. We waarschuwen je alvast: soms zijn we een wervelwind. Zeker als we ergens enthousiast over zijn. En we kunnen je vertellen, dat wil nog wel eens voorkomen. Een brandend vuur leidt tot hartverwarmende resultaten.

Waarom is Event Creators en Diezit Interactive een ultieme match?
Plezier en passie zijn sleutelwoorden die zowel bij Event Creators als bij Diezit passen. Wilt u uw bedrijf toekomst geven, zorg voor plezier en passie! Zo zitten wij erin bij Diezit en Event Creators. Wie werkt met plezier, voegt waarde toe. Aan de motivatie en effectiviteit van zijn collega’s. Aan de uitstraling en het succes van zijn klanten. Ja, zelfs aan de samenleving. Het plezier dat wij planten, plant zich voort. Beide gaan we verder dan de verwachting en zorgen we ervoor dat de klant ook daadwerkelijk het resultaat wat hij/zij met het event en/of de marketing voor ogen heeft.

Wendy bedankt, op naar nog vele mooie succesvolle samenwerkingen!