Geplaatst op 06 juni 2017 door Event Creators

In the spotlight: Inge, Event Advisor

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week staat Inge in the spotlight.

Inge Steffens-Evering in 1 zin:
Ik in 1 zin, hahaha, dat past niet! Ik vind mezelf…. energiek, vrolijk, ik lach altijd, ben open minded, positief, zorgzaam en barst van de energie!

Wat is je functie en hoe lang werk je al bij Event Creators?
Na een carrière banquet sales in de horeca, ben ik in november 2014 begonnen bij Event Creators als binnendienstmedewerker. Ik heb mogen meewerken aan gave events zoals 400 jaar Grolsch, Kramp Open, de opening van het nieuwe MST en veel meer. Sinds januari 2017 ben ik van binnendienst geswitcht naar de functie van Event Advisor en mag ik zelf de mooiste events met de klant creëren.

Welke vragen wil je beantwoord hebben om een sterk, creatief concept te kunnen vormgeven?
Welke doelgroepen heeft de klant en wat is de doelstelling per doelgroep. Wat moeten de genodigden van het event na afloop zeggen, welke ervaring moeten ze meegekregen hebben? Wanneer we dat weten, kunnen we een event adviseren wat ook daadwerkelijk bij de klant en genodigden past en wat uiteindelijk de verwachting overtreft.

Wat maakt je werk zo leuk?
Elk event is uniek, hierdoor is ons werk ook nooit hetzelfde. In samenwerking met de klant creëren we openingen, jubilea, personeelsfeesten, dealerdagen of productpresentaties. Wat ook zo leuk is aan mijn werk is het contact met onze klanten. Kennis maken met de mensen achter het bedrijf en komen tot een totaalconcept. En last but not least mijn collega’s. Je zou onze eigen feestjes eens moeten zien!

Wat is het mooiste event waaraan je hebt meegewerkt en waarom?
De Asahi Europe Challenge! Binnen 2 weken van niks tot aan lancering van de online challenge (4-talig) met als doel de 1.900 medewerkers van Grolsch, Meantime en Perroni met elkaar en met Asahi te verbinden na de overname door Asahi Europe. De Asahi Europe Challenge was een groot succes in alle landen en de deelname was verbluffend. Ik ben er echt trots op dat ik hieraan heb mogen meewerken.

Wat maakt een event in jouw ogen een top event?
Een topevent bestaat uit meer dan een feestje alleen. Over een topevent is nagedacht. Een topevent klopt. Vanaf save-the-date tot aan een aftermovie. Met als belangrijkste doel: Doelstelling klant behaald en super tevreden gasten!

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik trotse moeder van dochter Janne van 8 en zoon Max van 4. Quality-time met mijn gezin staat dan bovenaan mijn lijstje; op de fiets naar de ijssalon, samen wandelen in het bos, of gewoon lekker thuis. Ik mag graag ergens een hapje eten met mijn man of met vriendinnen, waarbij ik altijd als eerste naar de toetjeskaart kijk. En 1 keer per week zing ik de longen uit mijn lijf tijdens mijn koor-repetitie!

Speed-date met Inge

Stad of platteland? Platteland (boerendochter) 

Zaterdag of zondag? Zondag

Theater of bioscoop? Bioscoop en af en toe een musical

Bier of wijn? Malibu

Pizza of Sushi? Pizza

Film of serie? Film