Over ons

Event Creators is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. In ruim 35 jaar zijn we uitgegroeid tot échte event experts. We houden ons dagelijks bezig met de organisatie van spraakmakende evenementen. Een luchtballon oplaten in Friesland? Schermen met uw zakenrelaties in Utrecht? Een business event in Münster of toch liever proosten op uw jubileum in Amsterdam? Alles kan en wij denken graag met u mee.

Vanaf onze eigen locaties in Weerselo of Oldenzaal in hartje Twente organiseren wij het voor u… hier of op iedere andere locatie!

Daarnaast organiseren de Event Creators grote publieksevenementen in binnen- en buitenland. Zo toveren wij in januari grauwe beurshallen om tot tuinparadijzen en verlichten wij de donkere dagen voor Kerst met onze sfeervolle Winterträume beurzen.

Waar zijn wij goed in?

Event Creators is gespecialiseerd in verschillende activiteiten:

  • Bedrijfsuitjes: Feesten en events gemaakt voor u! Op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland
  • Bedrijfsevenementen: Heeft u een specifieke doelstelling of boodschap? Wij verwerken deze in een passend event voor uw bedrijf
  • Personeelsreizen: Meerdaagse personeelsreizen of incentives in binnen- of buitenland
  • Publieksevenementen: Grootschalige publieksevenementen rondom een specifiek thema

We hebben ervaring met maatwerkevents in binnen- en buitenland. We luisteren naar uw wensen en samen met u bouwen wij een event op om nooit te vergeten. Voor kleine gezelschappen, maar ook voor groepen van meer dan 10.000 personen.

Organiseren zit ons in het bloed!