Ons verhaal

1975: Hannie en Harrie Droste erfden een weiland aan de rand van het Twentse dorpje Weerselo. Een prachtig plekje voor een woonhuis. Voorwaarde voor een bouwvergunning was echter wel een bedrijfspand. Ze hadden geen idee wat ze met een bedrijf moesten, konden eigenlijk alleen maar bedenken dat het verplicht te bouwen gebouw zo goedkoop mogelijk moest zijn en dat de onkosten misschien terug te verdienen waren door dat gebouw te verhuren als caravan stalling.

Toen het gebouw er stond, ontdekten Harrie en Hannie - tot hun eigen verbazing- dat ze ondernemers zijn..... caravans zijn er nooit gestald, paarden wel. En op de tijden dat de manege niet werd gebruikt door de paarden kwamen er kinderpartijtjes, cowboyfeesten, concerten en werd de hal zelfs omgetoverd tot een lentetuin. En zo trokken Harrie en Hannie  - met in hun kielzog toeleveranciers, groenbedrijven et cetera - in het begin heel Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg door.

Inmiddels zijn die kinderfeestjes uit hun kinderschoenen gegroeid tot evenementenbureau Event Creators met eigen locaties de Methoeve en het Buitenhuys. Ook die lentetuin is uitgegroeid tot meerdere tuin- en groenevenementen in Duitsland en Luxemburg. Onder de merknaam Gartenträume zijn we zelfs marktleider in Duitsland.

Harrie en Hannie, de founders. Hun droom is uitgekomen. Dankzij hard werken, vaak vallen, opstaan en weer doorgaan.