Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Event Creators. Daarnaast delen we graag interessante artikelen en nieuwsberichten met u.

26 okt.

Event Creators naar Duitsland; Winterträume

Wist u dat Event Creators ook al jaren actief is op de Duitse markt? Met onze merken Gartenträume en Winterträume organiseren we kwalitatieve tuin- en winterbeurzen. Jaarlijks mogen we op deze beurzen honderdduizenden bezoekers ontvangen. Beurshallen en landgoederen worden door ons omgetoverd naar tuinwalhalla’s en winterspektakels.

Lees verder

26 okt.

Meet & Eat op 8 november

Bent u benieuwd wat onze keuken te bieden heeft? Wilt u live-cooking eens met uw eigen ogen aanschouwen? Tijdens deze Meet & Eat kunt u als relatie op onze eventlocatie allerlei gerechten proeven van onze culinaire entertainers! Een gezellige aangelegenheid om verder kennis te maken met het team Event Creators.

Lees verder

19 jul.

Nieuw: BBQ workshop

Hoe kun je nou het perfecte stuk vlees op smaak brengen op de BBQ. Tijd om je voor te bereiden op het zomerseizoen. Na uitgebreide uitleg en begeleiding van onze chef kok, weet jij straks de ins en outs als het gaat om je favoriete stukje vlees op de BBQ.

Lees verder