Event Creators naar Duitsland; Winterträume

Wist u dat Event Creators ook al jaren actief is op de Duitse markt? Met onze merken Gartenträume en Winterträume organiseren we kwalitatieve tuin- en winterbeurzen. Jaarlijks mogen we op deze beurzen honderdduizenden bezoekers ontvangen. Beurshallen en landgoederen worden door ons omgetoverd naar tuinwalhalla’s en winterspektakels.

De komende maanden vinden er, verspreid door Duitsland, verschillende edities van Winterträume plaats. Op een klein uur rijden van Enschede vindt de beurs plaats op een eeuwenoude burcht, een schitterende locatie die we tijdens Winterträume omtoveren tot een magische wereld waar meer dan 100 standhouders hun waren tentoonstellen. Ontdek de mooiste unieke producten, vind alvast het passende cadeau voor onder de boom of verwen u zelf, geen bezoeker gaat naar huis met lege tassen.

Liefhebbers van de mooie dingen in het leven zijn bij Winterträume aan het juiste adres. Duik vroegtijdig in de sferen van de winter en kerstmis en ontdek diverse trends en doe inspiratie op voor uiteenlopende decoraties. Een ruim aanbod handgemaakte producten, cadeauartikelen, kerstdecoraties en winterse lekkernijen staan voor u klaar. Fijnproevers en hobbykoks komen aan hun trekken bij de vele food-stands. Onder andere brood- en kaasspecialiteiten, gebak, whiskeys en een heuse winterbarbecue komen voorbij.

Winterträume – een ervaring voor al uw zintuigen
Niet alleen de bijzondere producten en de beste exposanten maken Winterträume uniek, maar ook de gemoedelijke sfeer, het uitzicht op burcht Hülshoff, de weerspiegeling van de stands in de gracht, de beleving op en rondom de stand, een aantrekkelijk randprogramma, het betoverende licht en de mengeling van het beste van de Duitse en Nederlandse cultuur laat de bezoekers ontsnappen aan de sleur van alledag.

Winterträume Havixbeck
Tickets voor Havixbeck bestel je eenvoudig en met voordeel via onderstaande ticketshop

Adres: 
Schonebeck 6, 48329 Havixbeck (Route plannen)

Openingstijden:

Vrijdag 10 november 11.00 - 21.00 uur
Zaterdag 11 november   11.00 - 20.00 uur
Zondag 12 november 11.00 - 19.00 uur