Event 17, altijd een goed idee!

Wij zouden Event Creators niet zijn, als we geen energieboost krijgen van nieuwe inspirerende idee├źn. Waar waren wij te vinden? Je voelt het al, op de toonaangevende vakbeurs Event 17 in de Jaarsbeurs Utrecht.

Event17, hét moment voor eventprofessionals om kennis te delen, innovaties te bekijken en je netwerk uit te breiden. Twee dagen lang konden bezoekers, werkzaam in de eventmarketing en live communicatie branche, hun hart ophalen aan alles wat actueel en relevant is in het vakgebied. Uiteraard waren wij ook van de partij!

In een snel veranderende event-wereld, is het in onze ogen erg belangrijk om op de hoogte te blijven van verschillende trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Natuurlijk doen we dat het jaar door zo goed mogelijk met onze partners en kennis die online te vergaren is. Event17 is hier een mooie aanvulling op als live-moment. We streven er naar om altijd verder te gaan dan de verwachting van onze klant, dit doen we onder andere door een totaalbeleving te creëren. Hoe we hier invulling aangeven, is afhankelijk van de achterliggende vraag van onze klant en is dus op ieder event uniek. Aan ons om de juiste middelen in te zetten zodat we de doelstellingen van de klant kunnen bewerkstelligen. Welke technologiën spelen in de markt en hoe is het in te zetten binnen onze events. 

Het blijkt dat de voornaamste trends al verweven zijn in onze programma's. Zo ook virtual reality. In ons dagelijkse drukke leven, blijft het een uitdaging om iedereen te triggeren tijd vrij te maken voor jouw evenement. Druk zijn is tegenwoordige het nieuwe relaxen. Stel je voor, hoe uniek het zou zijn om toch iedere genodigde aanwezig te hebben bij dat ene event? De wereld bekijken door een andere bril, belevenis toevoegen en een onvergetelijke ervaring meemaken. De middelen zijn eindeloos. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten om de nieuwste ontwikkelingen op uw event in te zetten. Informeer eens naar de mogelijkheden.