Creatieve Fabriek vanaf nu Hazemeijer Hengelo

Creatieve Fabriek is niet meer… qua naam dan. Het monumentale fabriekscomplex is per 2 oktober omgedoopt tot Hazemeijer Hengelo. De naamswijziging en het nieuwe bijbehorende logo werden gisteren door Peter Hazemeijer, kleinzoon van de Floris Hazemeijer, onthult.

In 1914 besloot ondernemer Floris Hazemeijer een fabriek te beginnen aan de Tuindorpstraat in Hengelo. Nu, anno 2013, is Hazemijer Hengelo een ontmoetingsplek voor creativiteit en technologie. Op het ruim drie hectare grote terrein zijn in de acht voormalige fabrieksgebouwen zo’n 40 bedrijven gevestigd.

Van een oude fabriek gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van schelmateriaal voor middenspanning naar een moderne eventlocatie. Een locatie waarbij in alle ruimtes, zoals het restaurant, de foyer, de vergaderzalen en de hallen, de oude industriële sfeer is terug te zien en voelen.

Hazemeijer Hengelo is de perfecte locatie voor uw meeting en event. Industrieel erfgoed gecombineerd met de modernste faciliteiten. De fabrieksgebouwen vormen een uniek decor voor vergaderingen, beurzen, congressen en feesten. Ruimte voor 4 tot 4000 personen, geheel in te vullen naar uw wensen.

Uw event van begin tot eind georganiseerd op Hazemeijer Hengelo ? Event Creators staan ook op deze partnerlocatie voor u klaar!