Gartenträume

U kent de Event Creators misschien als een evenementenbureau voor de organisatie van bedrijfsuitjes, business events, personeelsreizen en catering. Wij organiseren echter niet alleen zakelijke events, maar ook publieksevenementen.

Youtube: /watch?v=YaWWCygohRk

Op 12 verschillende plaatsen in Duitsland organiseren wij ons tuin-event Gartenträume. Met zorg geselecteerde standhouders uit Duitsland, Nederland en België presenteren complete tuinen, tuinideeën, een diversiteit aan planten, ongewone producten en de meest actuele trends voor uw eigen groene paradijs.

In januari en februari toveren de Event Creators 10 verschillende grauwe beurshallen om tot tuinparadijzen en in mei en juni strijken wij met ons tuinfestival in Havixbeck en Überherrn neer. Naast mooie producten, inspiraties en advies voor uw tuin is er nog veel meer te beleven. Sfeervolle livemuziek, streekgebonden culinaire specialiteiten, theater en (bloemschik)demonstraties voor de hele familie. Het tuinfestival Gartenträume is voor velen elk jaar weer een bron van inspiratie voor de tuin!

Gartenträume Havixbeck

Net over de grens in Havixbeck bij Münster is de romantische waterburcht Hülshoff met haar schitterende tuinen dit jaar voor de 15e keer het toneel voor het geliefde tuinfestival Gartenträume. Natuurlijk bent u van harte welkom om een bezoekje aan dit inspirerende event te brengen!

Voor meer informatie klikt u hier.