FAQ

 • Kan ik uitjes combineren?

  Het is bij ons altijd mogelijk om verschillende uitjes te combineren. Vliegen in een dubbeldekker en daarna een spannende GPS tocht? Dat kan! Of misschien blijft de ene liever met beide benen op de grond terwijl de ander het liefst hoog in de lucht vliegt, ook het combineren van verschillende activiteiten die gelijktijdig plaatsvinden is mogelijk. En natuurlijk zijn al onze activiteiten ook te combineren met heerlijke hapjes, een buffet of catering!

 • Kan ik ook bij de Event Creators overnachten?

  Onze locaties De Methoeve en Het Buitenhuys bieden geen mogelijkheid tot overnachting. Gelukkig hebben wij goede contacten met meerdere hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in Twente en verspreid over heel Nederland. Mocht je geen zin hebben om de overnachting zelf te boeken, dan regelen wij dit als Event Creators ook graag voor je!

 • Kan ik onderdelen los boeken?

  Elke activiteit is bij ons los te boeken. Dus alleen een rondje door de omgeving op een echte Solex? Dat kan. Of misschien kom je alleen een hapje eten? Ook dat kan!

 • Zijn jullie ook een trouwlocatie?

  Ja! Zeggen wij hierop volmondig. Zowel onze locatie De Methoeve in Weerselo als onze locatie Het Buitenhuys in Oldenzaal zijn officiele trouwlocaties. Daarnaast helpen wij graag mee met de voorbereidingen voor deze onvergetelijke dag en staat onze weddingplanner van begin tot het eind voor u klaar. 

 • Wat is het max. aantal personen waarvoor jullie iets kunnen organiseren?

  Een té grote groep zijn wij nog niet tegen gekomen! Door onze jaren ervaring met onze publieksevenementen in het buitenland (waar wij per weekend zo'n 30.000 bezoekers mogen verwelkomen) is het voor ons geen probleem om ook voor hele grote groepen een geslaagd evenement te organiseren. Voor elke groep zoeken wij een geschikte locatie en geschikte activiteiten voor een onvergetelijk event.

 • Is er voldoende parkeergelegenheid?

  Wij zorgen er altijd voor dat er genoeg parkeergelegenheid is bij de locatie waar het event plaatsvindt. Mochten de parkeerplaatsen op de locatie zelf te beperkt zijn voor het aantal gasten dan zorgen de Event Creators ervoor dat er in de omgeving voldoende mogelijkheden tot parkeren zijn.

 • Verzorgen jullie ook catering op locatie en hoe zit dit eruit?

  Ja, wij verzorgen graag uw catering op locatie. Wij maken er een feestje van! Onze koks en gastheren/vrouwen nemen persoonlijk alle zorg over. Niets laten zij aan het toeval over. Het eten wordt vers bereid en opgediend op een stijlvol servies, alle gerechten worden direct aangevuld en uw gasten worden op hun wenken bediend. Uw gastvrijheid verdient een attente gastheer/vrouw vinden wij. Kwaliteit, in alle facetten. En natuurlijk ruimen wij alles voor u op.

 • Kan ik jullie kevers ook als particulier een dagje huren?

  Dat kan zeker! Onze kevers worden bijvoorbeeld vaak ingezet als trouwauto. Met een mooi bloemstuk op de motorkap weet je zeker dat alle ogen die dag op jou gericht zijn. Maar ook 'zomaar'een dagje touren, het dak open en de wind door je haar, behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard krijgt u onze tourtips mee: een verzameling van bestemmingen waar Twente trots op is. Adressen, telefoonnummers en andere zaken die handig zijn om te weten en die het u mogelijk maken optimaal van deze dag te genieten met zo weinig mogelijk organisatorische perikelen.

 • Kan ik als particulier ook een feest bij jullie boeken?

  Ook als particulier bent u bij ons in goede handen! Wij luisteren naar uw wensen en organiseren precies het event dat bij u past!

 • Organiseren jullie alleen events in Twente of in heel Nederland?

  Naast events op onze 2 locaties in Twente organiseren wij events in heel Nederland en in het buitenland. Wij kennen de mooiste plekjes in Nederland en hebben een breed scala aan partnerlocaties.

 • Ik heb een fotocode meegekregen na afloop van het event, maar deze doet het niet.

  Dat kan kloppen, de foto`s zijn na twee werkdagen online te bekijken en vanaf dat moment is de code geactiveerd.

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.