Eventlocaties

Een geslaagd event begint met een passende locatie. Een mooie omgeving, een passende ruimte en met zorg bereid, kwalitatief eten dragen bij tot het succes van uw event. Op ´╗┐onze twee eventlocaties´╗┐ in Twente, in Weerselo en Oldenzaal, bieden wij schitterende zalen maar ook grootse buitenruimtes aan.

Onze locaties

De Methoeve in Weerselo beschikt over een ruime evenementenweide, terrassen, een tuin en een gegarandeerd mooi uitzicht! In de keuken wordt nog deels ambachtelijk gewerkt. Alle producten komen vers uit de regio en de gerechten worden huisbereid, voor kleine groepen maar ook voor grootschalige evenementen. Door de flexibiliteit van de Methoeve zijn bijna alle programma’s in passende sfeer mogelijk!

Met uitzicht over het meer, een terras aan het water en vijf sfeervolle zalen is het Buitenhuys in Oldenzaal een locatie met eindeloze mogelijkheden. De rust vormt een warm welkom voor iedere bezoeker. Vergaderen aan het water, een barbecue op het strand, sportieve outdoor activiteiten, een spetterende beachparty of een romantisch trouwfeest… hier is het mogelijk.

Samenwerkende locaties

Naast de eigen locaties heeft Event Creators contacten met samenwerkende locaties door heel Nederland. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een passende locatie voor uw event.