Jubileumevenement

Een jubileumevenement is in goede handen bij de Event Creators. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor het jubileum evenement en stellen op basis hiervan een uniek evenement voor u samen.

Een goede voorbereiding is belangrijk bij het organiseren van een jubileumevenement. Na 30 jaar ervaring in het organiseren van evenementen weten wij precies hoe we een geslaagd jubileumevenement voor u kunnen organiseren. Tot in detail denken we met u mee over de invulling van het evenement. Onderwerpen die we samen met u in het voortraject bespreken zijn onder meer:

  • Programma
  • Locatie
  • Vervoer
  • Parkeermogelijkheden
  • Uitnodigingstraject
  • Evaluatie

 

Onze werkwijze

Uw jubileumevenement wordt met veel plezier door ons georganiseerd en zal aansluiten bij het karakter van uw organisatie. Dat betekent dat wij rekening houden met uw wensen. Uw wensen zijn altijd onze uitgangspositie bij het programmavoorstel dat we maken voor uw jubileumevenement. We verdiepen ons dan ook altijd eerst in uw bedrijf, voordat we aan de slag gaan met de organisatie van het evenement. We vinden het belangrijk om te weten wat u wilt uitstralen tijdens het jubileumevenement, wat er binnen uw bedrijf speelt, welke doelstellingen u heeft en –het belangrijkste- wat de aanleiding van het jubileumevenement is.

Waarom Event Creators?

Bij het uitvoeren van uw jubileum evenement laten we niets aan het toeval over. Wij nemen u alle zorg uit handen zodat u 100% kunt genieten van het jubileumevenement. Op onze website kunt u bekijken welke programma’s wij organiseren en wat u aanspreekt voor uw evenement. Graag maken we persoonlijk kennis om samen met u te bespreken hoe we voor u een meer dan bijzonder jubileumevenement kunnen organiseren!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het organiseren van een uniek en bijzonder jubileumevenement. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u bij ons ook direct online een vrijblijvende offerte aanvragen voor een jubileum evenement.