Evenementenbureau Twente

De Event Creators organiseren als evenementenbureau in Twente maatwerk events. Ruim 30 jaar ervaring wordt ingezet bij de organisatie van personeelsuitjes, bedrijfsevenementen en personeelsreizen. Met het Food Festival wordt ook van event catering een feestje gemaakt. Kernwaarden als openheid, eerlijkheid, respect voor de ander en professionaliteit staan aan de basis van de werkwijze van dit evenementenbureau in Twente.

De mogelijkheden voor het organiseren van een evenement zijn eindeloos. Op onze website vindt u voorbeelden van programma’s. De site is niet volledig. Bij iedere nieuwe aanvraag kan een nieuw programma ontstaan. Als evenementenbureau in Twente verwerken we individuele wensen in programma’s, flexibiliteit staat centraal in onze werkwijze.

Evenementenbureau ook actief ver buiten Twente

Ons evenementenbureau organiseert events in Twente, maar ook (ver) daarbuiten. We hebben ervaring met bedrijfs- en publieksevenementen en werken met locaties (passend gemaakt voor) kleine en grote groepen. Ons Evenementenbureau beschikt over twee eigen locaties in Twente en werkt daarnaast met betrouwbare partners op locaties in binnen- en buitenland.

De wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor een succesvol event. Door de korte communicatielijnen in de organisatiestructuur van ons evenementenbureau in Twente worden gemaakte afspraken ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Contact

Wilt u graag weten wat wij als evenementenbureau in Twente voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085-1053333. U bent van harte welkom om persoonlijk kennis met ons te maken. We vertellen u graag wat wij als evenementenbureau in Twente kunnen doen om uw event onvergetelijk te maken.