Evenementenbureau Overijssel

De Event Creators organiseren als evenementenbureau in Overijssel bedrijfsuitjes, personeelsreizen, business events, publieksevenementen en party- en event catering.

Ruim 30 jaar ervaring staat aan de basis van de evenementen die door ons evenementenbureau in Overijssel worden georganiseerd. Wij beschikken over een eigen evenementenlocatie in Weerselo en Oldenzaal en werken samen met locaties die passend worden gemaakt voor kleine en grote groepen gasten. Uw wensen vormen de basis voor onze programmavoorstellen. Door het hele traject te begeleiden is ons evenementenbureau in Overijssel in staat alle programma onderdelen nauwkeurig op elkaar af te stemmen. En juist dát maakt dat wij het verschil kunnen maken tussen een leuk feestje en een onvergetelijk evenement!

Evenementen waarvoor u bij ons evenementenbureau in Overijssel terecht kunt zijn:

Evenementenbureau uit Overijssel is overal actief

Ons evenementenbureau uit Overijssel is breed inzetbaar. Onze ervaring gebruiken we voor de organisatie van bedrijfs- en publieksevenementen in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om een personeelsfeest in Utrecht, een zakenreis naar Zwitserland of een productpresentatie in Antwerpen: ons evenementenbureau is u graag van dienst. 

Contact

Bij voorkeur vertellen we u persoonlijk wat ons evenementenbureau uit Overijssel voor uw bedrijf kan betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op of bel ons via 085-1053333. Wij willen u graag leren kennen en uw wensen en ideeën bespreken.