Evenementen organisatiebureau

Een professioneel evenementen organisatiebureau dat aan al uw wensen voldoet? De Event Creators zijn al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van event organisatie. In hartje Twente beschikken wij over 2 eigen unieke evenementenlocaties. Daarnaast hebben we goede samenwerkingen met partnerlocaties in binnen- en buitenland. Evenementen organiseren is ons vak, wij zijn pas tevreden als alles tot in detail is voorbereid. Dat is pas een evenementen organisatiebureau!

Niet is onmogelijk. De Event Creators verrassen u graag en denken in eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u al bij ons terecht met groepen vanaf 10 personen tot zelfs 1000 personen.

Als evenementenbureau bieden wij diverse uitdagende activiteiten aan. Ga met ons in gesprek. Samen brainstormen met de Event Creators over een op maat gemaakt programma dat aan al uw wensen voldoet. Gebruikmakend van onze ervaring nemen we u met veel plezier alles uit handen en garanderen u een evenement dat u nooit meer zult vergeten.

Werkwijze

De organisatie van uw evenement moet aansluiten bij het gevoel dat u wilt overbrengen. Wij verdiepen ons daarom altijd in uw wensen. Zo willen wij graag antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de aanleiding van het evenement?
  • Wat voor doel heeft u voor ogen?
  • Welke specifieke boodschap wilt u overbrengen tijdens het evenement?
  • Wat kunnen wij als evenementenbureau voor u betekenen?

Wij inventariseren wat voor u belangrijk is en werken dat verder uit. Er zijn talloze mogelijkheden – diverse programma’s kunnen worden gecombineerd zodat uw evenement precies aansluit bij de wensen van u en uw gasten.

Evenementenbureau Event Creators

Wij nemen graag de volledige organisatie van het evenement uit uw handen. Wij organiseren het uitnodigingstraject, de locatie, het entertainment, de activiteiten, eten en drinken, vervoer en zo nodig overnachtingen. In de organisatie van uw evenement zijn al uw wensen en ideeën uitgewerkt.

Hier vindt u voorbeelden van bedrijfsevenementen en publieksevenementen. We kunnen niet volledig zijn omdat het programma aanbod voortdurend in ontwikkeling is. Bij iedere nieuwe informatie-aanvraag kan een nieuw programma ontstaan. Wij spelen continu in op de trends en ontwikkelingen vanuit de markt.

Bent u benieuwd wat wij als evenementenbureau voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leren u graag kennen en vertellen u graag meer over onze werkwijze!