Catering Twente

Wilt u gebruik maken van catering tijdens een bijzondere gelegenheid of voor een speciaal event in Twente? De Event Creators organiseren naast bedrijfsuitjes, business events en personeelsreizen ook exclusieve catering in Twente of elders. Ons Food Festival maakt een feest van catering in Twente met aandacht voor presentatie en het gehele organisatietraject.

Al meer dan 30 jaar ervaring ligt ten grondslag aan de bedrijfsuitjes en business evenementen georganiseerd door de Event Creators. Door het gehele traject in eigen beheer te houden worden kosten gereduceerd en communicatie vergemakkelijkt. Het Food Festival van de Event Creators verzorgt luxe catering projecten in Twente en elders.

Catering door heel Twente

Voor onze catering kiezen we niet voor standaard menu’s. U bepaalt wat uw gasten lekker vinden, u bepaalt wat wij serveren. Smaak is individueel bepaald dus wij gaan graag in op persoonlijke wensen en met diëten houden we natuurlijk rekening als wij uw catering in Twente verzorgen. We bereiden het eten vers tijdens onze catering projecten; onafhankelijk van de locatie in Twente of elders. Onze koks zijn trots op wat ze doen; ze koken deels “live” voor u en uw gasten. Aandacht voor de gehele presentatie verhoogt het kwaliteitsgevoel tijdens de catering; rode lopers, bijzonder tafellinnen of speciale themadecoraties verzorgen we graag.

Contact

Luxe catering door heel Twente, wij regelen het voor u, het is tenslotte ons vak. Heeft u nog vragen over onze luxe catering? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een offerte opvragen.