Business Event Twente

Een business event in Twente organiseren? Wij adviseren u graag. Samen met u overleggen we en aan de hand van uw wensen maken we een passend programmavoorstel. Uw marketing- of businessdoeleinden staan hierbij centraal.

 

Wij staan voor kwaliteit en service en zetten graag onze creativiteit in om uw business event in Twente te laten slagen. We blijven voortdurend met u in gesprek en werken alles tot in de puntjes uit. Op deze manier sluit het uitvoeringstraject exact aan bij de gemaakte afspraken in het voortraject en kunnen wij een professioneel Business Event in Twente voor u organiseren.

Unieke locaties voor een business event

In hartje Twente beschikken wij over 2 unieke evenementenlocaties. Het Buitenhuys is gelegen op het Hulsbeek in Oldenzaal en biedt ruimte tot wel 5.000 personen. De Methoeve is gelegen in Weerselo en heeft 4 eigentijdse zalen en een groene evenementenweide passend bij ieder feest. Daarnaast hebben we goede samenwerkingen met partnerlocaties in binnen- en buitenland.

Waarom Event Creators?

Enthousiast, professioneel en flexibel; iedere opdracht een nieuwe uitdaging. Wij verwerken kennis van de markt en de nieuwste trends in programma’s voor het event. Enkele voordelen op een rij:

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Evenementen op maat
  • Twee sfeervolle eventlocaties
  • Persoonlijke Event Advisor
  • Gemiddelde waardering: 8.6

Contact

Wilt u meer weten over een Business Event in Twente of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen over onze werkwijze.