Bedrijfsfeest organiseren

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Dan bent u bij Event Creators aan het juiste adres!

Al ruim 30 jaar zijn wij de specialist op het gebied van het organiseren van bedrijfsfeesten. Op een ongedwongen manier leert u uw collega’s op een heel andere wijze kennen. Verkleed in een 70’s outfit, als clanleider in een echte Schots kilt of misschien wel als een ware strijder tijdens De Jongens Tegen de Meisjes. Of gewoon heel relax met de voetjes in het zand genieten van een barbecue en salsamuziek op de achtergrond.

Een bedrijfsfeest organiseren staat garant voor een onvergetelijke dag vol hilarische momenten. Een bedrijfsfeest organiseren is al mogelijk vanaf 40 personen! In hartje Twente beschikken wij over 2 eigen unieke evenementenlocaties. Daarnaast hebben we goede samenwerkingen met partnerlocaties in binnen- en buitenland.

Maatwerk

Een bedrijfsfeest organiseren kan op diverse manieren. We gaan graag met u in gesprek om alle wensen en details door te spreken. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen leveren die van ons wordt verwacht.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via 085-1053333. Onze medewerkers staat u graag te woord en verwelkomen u graag op onze locaties voor een rondleiding en informatie.

Hieronder vindt u een greep uit onze bedrijfsfeesten. Of bekijk ons complete aanbod.